Időnként veszünk grillcsirkét, amiből rendszerint megmaradnak értékes husik, amik másnapra kiszáradnak és nem igazán finomak, de ettől még vétek lenne a kutyának adni.
De ugyanígy fel lehet használni egyben sült húsok maradékát, vagy amit már ununk, de nem akarjuk kidobni.
Hozzávalók:
- maradék húsok kockára vágva
- főtt tojás
- mustár
- só, bors, szerecsendió, petrezselyem
- hagyma, fokhagyma
- vaj
- pici víz
Az egészet a botmixer szeletelőtáljába tesszük és addig mixeljük, amíg homogén, selymes állagú masszát nem kapunk. Közben érdemes kóstolgatni és úgy adagolni a fűszereket.
Mennyiséget azért nem írtam, mert nagyban függ a hús mennyiségétől.
Egy nagy baja van, nehéz megállni az evéssel. :)
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.