HTML

Sütés, főzés örömmel

Finom ételek receptjei diétázóknak, fogyózóknak, cukorbetegeknek, egészségesen élőknek, egyszóval mindenkinek.

Friss topikok

2012.03.10. 08:52 gazsesz-foz

Pástétom maradék húsból, grill csirkéből

Időnként veszünk grillcsirkét, amiből rendszerint megmaradnak értékes husik, amik másnapra kiszáradnak és nem igazán finomak, de ettől még vétek lenne a kutyának adni.

De ugyanígy fel lehet használni egyben sült húsok maradékát, vagy amit már ununk, de nem akarjuk kidobni.

Hozzávalók:

  • maradék húsok kockára vágva
  • főtt tojás
  • mustár
  • só, bors, szerecsendió, petrezselyem
  • hagyma, fokhagyma
  • vaj
  • pici víz

Az egészet a botmixer szeletelőtáljába tesszük és addig mixeljük, amíg homogén, selymes állagú masszát nem kapunk. Közben érdemes kóstolgatni és úgy adagolni a fűszereket.

Mennyiséget azért nem írtam, mert nagyban függ a hús mennyiségétől.

Egy nagy baja van, nehéz megállni az evéssel. :)

Szólj hozzá!

Címkék: étel hús sült húspástétom maradék pástétom készült húsból


A bejegyzés trackback címe:

https://gazsesz-foz.blog.hu/api/trackback/id/tr404301376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása