Időnként veszünk grillcsirkét, amiből rendszerint megmaradnak értékes husik, amik másnapra kiszáradnak és nem igazán finomak, de ettől még vétek lenne a kutyának adni.De ugyanígy fel lehet használni egyben sült húsok maradékát, vagy amit már ununk, de nem akarjuk…
2012.03.10. 08:52 gazsesz-foz
Pástétom maradék húsból, grill csirkéből
Szólj hozzá!
Címkék: étel hús sült húspástétom maradék pástétom készült húsból
2012.03.10. 08:28 gazsesz-foz
Túrós pogi és sonkás-sajtos tekercs, avagy variációk egy tésztára
Hozzávalók:
40 dkg Diabestar, csökkentett szénhidráttartalmú liszt
5 dkg nagyszemű zabpehely
5 dkg aprószemű zabpehely
5-10 dkg rétesliszt
1/2 kg túró
1 tojás a tésztába (1 tojás a kenéshez)
5 dkg élesztő
25 dkg vaj (esetleg margarin)
10-20 dkg reszelt sajt
lenmag,…